Projecten
|
Resultaten
|
Sponsoren
|
FAQ
|
Legaten
|
Contact
investeren in Roessingh:

< Als bedrijf

Als particulier >

Bankrekeningnummer:

NL91 INGB 0653294255

Inloggen
Inschrijven als donateur
Direct een donatie doen

Zelf bepalen waar uw gift naar toe gaat? Help ons met:

Aangepaste computerapparatuur

Nog nodig:

€ 0,00

Totaal nodig voor dit project:

€ 2.500,00
J

Voor kinderen met een motorische beperking is het goed om met kleine bewegingen, via een touchscreen, spelletjes te spelen. De ontwikkeling van jonge kinderen met een visuele of motorische beperking wordt positief gestimuleerd met speciale computerapparatuur. Door een flexibele zwenkarm kan het beeldscherm dichtbij gebracht worden, waardoor kinderen met bepaalde beperkingen toch het scherm kunnen bereiken. Voor de allerkleinsten wil de afdeling de zintuigenbox ‘Horen’ aanschaffen, met attributen waar ze naar kunnen luisteren.


Kiwanis maakt jongste clienten blij

Geplaatst op: 2013-01-31 12:07:58


Revalidatiecentrum het Roessingh heeft gisteren een cheque in ontvangst genomen ter waarde van 2.500 euro van de Kiwanisclub Enschede Usselo. Met deze donatie wordt speciale computerapparatuur aangeschaft voor jonge kinderen met een motorische of visuele beperking. Door middel van computerspelletjes kunnen kinderen in de therapeutische dreumesgroep in het Roessingh zich ontwikkelen.

Kiwanisclub Enschede Usselo zamelt al voor het tiende jaar geld in ten behoeve van goede doelen die bijdragen aan een betere toekomst, voor met name kinderen. Dit doen zij door jaarlijks een golftoernooi te organiseren. Dit jaar is de opbrengst gedoneerd aan revalidatiecentrum het Roessingh.

Kiwanis is een internationale organisatie van serviceclubs. Deze serviceclubs hebben als doel, naast gezellig samen zijn, geld in te zamelen voor goede doelen door het opzetten en uitvoeren van activiteiten. Deze doelen dienen bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen.