Projecten
|
Resultaten
|
Sponsoren
|
FAQ
|
Legaten
|
Contact
investeren in Roessingh:

< Als bedrijf

Als particulier >

Bankrekeningnummer:

NL91 INGB 0653294255

Inloggen
Inschrijven als donateur
Direct een donatie doen

Zelf bepalen waar uw gift naar toe gaat? Help ons met:

Handbike Battle 2017

Nog nodig:

€ 4.935,00

Totaal nodig voor dit project:

€ 5.000,00

De HandbikeBattle is een uitdagende handbikewedstrijd die op 22 juni 2017 wordt gehouden op de adembenemende Kaunertalergletscherstrasse in Tirol, Oostenrijk. (Oud)-revalidanten van 12 revalidatiecentra gaan in teams de strijd met elkaar aan. Het is een prachtige klim met de start op 1287 meter hoogte, en de finish 20 kilometer verderop op 2150 meter hoogte. De klim heeft stevige stijgingspercentages van meer dan 14%.

Het team van de RoessinghRiders bestaat dit jaar uit 5 handbikers en hun begeleiders. Alle deelnemers zullen op armkracht deze berg bedwingen.
Centraal hierbij staat samen overwinnen. De doelstellingen zijn persoonlijk en gaan voor alle deelnemers om het verleggen van fysieke en mentale grenzen. Er is ook een maatschappelijk doen, namelijk het laten zien dat een sportieve levensstijl ook bij rolstoelgebruikers past.

Naast keihard trainen is ook veel geld nodig om dit sportieve doel te behalen, onder andere voor handbikes, trainingsfaciliteiten, vervoer, kleding en materialen.

Wilt u de RoessinghRiders helpen omhun doel te bereiken? Steun ons dan met een gift. U kunt meteen bijdragen door op de knop 'Ja ik geef' hiernaast te klikken. De RoessinghRiders zijn dankbaar voor uw bijdrage.