Projecten
|
Resultaten
|
Sponsoren
|
FAQ
|
Legaten
|
Contact
investeren in Roessingh:

< Als bedrijf

Als particulier >

Bankrekeningnummer:

NL91 INGB 0653294255

Inloggen
Inschrijven als donateur
Direct een donatie doen

Zelf bepalen waar uw gift naar toe gaat? Help ons met:

Kunstwerken opknappen en schilderen

Nodig voor dit project:


Schildersbedrijf


Klus is geadopteerd door ROC van Twente en Sikkens

J

Op het terras van Het Roessingh staan deze kunstwerken, het zijn rode bollen. De bollen geven het terras een vriendelijke en aangenamere aanblik, wat  een helende werking kan hebben op revalidanten en bezoekers en positief is voor het welbevinden van de revalidanten, bezoekers en medewerkers. Het opknappen en schilderen van de rode bollen zal het terras wel een beter aanzien geven.


Project afgerond

Geplaatst op: 2012-10-08 17:11:48


De kunstwerken op ons terras zijn opgeknapt en geschilderd en het ziet er erg mooi uit! Hieronder zie je de hard werkende studenten van het ROC van Twente in actie met de verf van Sikkens.

 .

Ter illustratie een foto van hoe de bollen er voor de hulp uit zagen. Een grote verbetering, waar onze revalidanten, bezoekers en medewerkers erg blij mee zijn.
Studenten ROC van Twente zijn begonnen

Geplaatst op: 2012-10-02 12:32:47


Vandaag zijn de studenten van het ROC van Twente begonnen met het afkrabben van de rode bollen op het terras van het Roessingh. Wanneer de rode bollen helemaal opgeknapt en geschilderd zijn, is afhankelijk van de weersomstandigheden. Wij bedanken het ROC van Twente en verfspecialist Sikkens, voor het geleverde materiaal, en zien uit naar de opgeknapte kunstwerken!
Studenten ROC van Twente gaan kunstwerken verven

Geplaatst op: 2012-06-29 13:38:10


De rode bollen op het terras van Het Roessingh worden van een nieuwe verflaag voorzien door studenten van het ROC van Twente. Het materiaal wordt geleverd door verfspecialist Sikkens. ROC van Twente heeft deze klus geadopteerd, omdat dit project een maatschappelijk doel dient en het voor de studenten een mooie gelegenheid is om hun schildersvaardigheden in de praktijk te oefenen. Samen met verfspecialist Sikkens gaan ze de klus klaren in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen.

“De studenten van het ROC wilden graag iets maatschappelijks doen wat passend is bij hun studierichting. Toen zij tegen de site van Het Roessingh aanliepen was de keuze snel gemaakt”, vertelt Freddy Vossebeld, begeleider van het project vanuit het ROC van Twente.

“Sikkens doet al jaren aan vooral verfsponsoring, dus de aanpak en gedachtegang van de studenten sluit hier naadloos op aan. Tevens stimuleert Sikkens om de grote bollen te schilderen met producten die een ‘Ecosure’ label dragen. Deze producten zijn namelijk minder milieubelastend”, vult Mark Meerman, accountmanager AkzoNobel, enthousiast aan.