Projecten
|
Resultaten
|
Sponsoren
|
FAQ
|
Legaten
|
Contact
investeren in Roessingh:

< Als bedrijf

Als particulier >

Bankrekeningnummer:

NL91 INGB 0653294255

Inloggen
Inschrijven als donateur
Direct een donatie doen

Zelf bepalen waar uw gift naar toe gaat? Help ons met:

Ontslagkamer

Nog nodig:

€ 0,00

Totaal nodig voor dit project:

€ 500,00
J

In de ontslagkamer kunnen revalidanten de thuissituatie nabootsen. Dit bevordert de zelfstandigheid en het gehele revalidatieproces. Ook kan deze kamer gebruikt worden in de weekenden voor familie en revalidanten. Revalidanten kunnen niet altijd naar huis, maar het is wel fijn dat ze samen kunnen zijn. De ontslagkamer is nu nog een 'kale patienten kamer'. Wij willen hier graag een gezellige, huiselijke en sfeervolle kamer van maken.


De ontslagkamer is in gebruik genomen

Geplaatst op: 2015-10-13 11:55:44


Op verpleegafdeling 1 is de ontslagkamer in gebruik genomen door revalidanten. De ontslagkamer is een kamer voor revalidanten van verpleegafdeling 1 die zich voorbereiden op het aanstaande ontslag. Er worden voor de revalidant specifieke doelen opgesteld, die de revalidant graag wil oefenen om zich in de thuissituatie zelfstandig te kunnen redden. In overleg met de verpleging worden deze doelen besproken en wordt de revalidant begeleid waar nodig.

 

De ontslagkamer is zoveel mogelijk aangepast aan de thuissituatie. De kamer beschikt bijvoorbeeld over een magnetron, koffiezetapparaat en de revalidant kan hier huishoudelijke taken uitoefenen. Met de aankoop van spullen en de aankleding van deze kamer is de €500,- van onze donateurs goed besteed!

 

“Het was een aanvulling op mijn revalidatieproces, ik raad het iedereen aan!”
Oud-revalidant