Projecten
|
Resultaten
|
Sponsoren
|
FAQ
|
Legaten
|
Contact
investeren in Roessingh:

< Als bedrijf

Als particulier >

Bankrekeningnummer:

NL91 INGB 0653294255

Inloggen
Inschrijven als donateur
Direct een donatie doen

Zelf bepalen waar uw gift naar toe gaat? Help ons met:

Tshirts voor Handbike Battle 2013

Nog nodig:

€ 0,00

Totaal nodig voor dit project:

€ 360,00
J

De handbike battle is een race tussen handbikers georganiseerd door 9 revalidatiecentra, lid van het Nederlands, Vlaams Dwarslaesie Genootschap. De handbikers beklimmen de Weisseespitze in Oostenrijk in twee etappes. Het eerste deel voert vanaf het hotel tot aan het stuwmeer naar een hoogte van 1770 meter. Het tweede deel is aanmerkelijk steiler en eindigt aan de voet van de gletsjer van de Weisseespitze op een hoogte van 2750 meter. Naast de teamprestatie is het voor iedere individuele deelnemer een geweldige uitdaging en daarmee een grote prestatie om boven op de berg aan te komen.

Tijdens de battle wordt er in teams gestreden. Elk team vertegenwoordigt een revalidatiecentrum. De deelnemers die voor het Roessingh uitkomen, willen dit graag in een Roessingh t-shirt doen. Zo kunnen zij goed herkenbaar de berg beklimmen.


Trotse Roessingh Riders

Geplaatst op: 2013-06-24 13:35:38


Op de foto zie je het handbike battle team van Roessingh, 'Roessingh Riders', in de tshirts die we met behulp van donaties hebben kunnen kopen. Het team bestaat uit 5 handbikers (allen oud –revalidanten van Roessingh) met ieder hun eigen buddy (allen medewerkers van Roessingh). Alle handbikers hebben de finish gehaald, een ongelooflijke prestatie! Geëindigd op een zeer verdienstelijke 5e plaats in het algemeen klassement. Wij zijn zeer trots op onze Riders.