Projecten
|
Resultaten
|
Sponsoren
|
FAQ
|
Legaten
|
Contact
investeren in Roessingh:

< Als bedrijf

Als particulier >

Bankrekeningnummer:

NL91 INGB 0653294255

Inloggen
Inschrijven als donateur
Direct een donatie doen

Faq

Wat is Roessingh?

Roessingh, centrum voor revalidatie, biedt revalidatiegeneeskundige behandeling en zorg aan cliënten met (primair) fysieke beperkingen als gevolg van ziekte, ongeval of aangeboren aandoening. In het revalidatiecentrum in Enschede wordt klinische en poliklinische revalidatie aangeboden. De kliniek heeft 148 bedden. Klik hier voor de website van revalidatiecentrum Roessingh.

 Waarom heeft Roessingh deze website opgezet?

Door de toenemende bezuinigingen en de stijgende kosten in de zorgsector wordt het voor zorginstellingen steeds moeilijker om extra's te financieren. Met deze website wil Roessingh de kwaliteit van leven van haar revalidanten verbeteren, door het genereren van extra (financiele) middelen, voor vooraf gestelde projecten, die niet vergoed worden door de zorgverzekering.

Hoe kan ik een donatie doen?

U kunt gericht doneren aan een project. U kunt dan direct betalen met iDEAL. U kunt er ook voor kiezen om elk kwartaal een donatie te doen. Hiervoor download u het machtigingsformulier.

Wat is iDEAL?

iDEAL is online betalen via internetbankieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Wat is het verschil tussen Steun Roessingh en Stichting Hulpfonds het Roessingh?

Steun Roessingh stimuleert particulieren en bedrijven om te doneren aan projecten die de kwaliteit van leven verbeteren van revalidanten binnen Roessingh, Centrum voor Revalidatie. Hulpfonds het Roessingh richt zich met name op grote projecten binnen het Roessingh concern.
Steun het Roessingh is onderdeel van het Stichting Hulpfonds het Roessingh.

Staat uw vraag hier niet bij, neem dan contact met ons op, op telefoonnummer 053-4875326 of email naar info@steunhetroessingh.nl