Projecten
|
Resultaten
|
Sponsoren
|
FAQ
|
Legaten
|
Contact
investeren in Roessingh:

< Als bedrijf

Als particulier >

Bankrekeningnummer:

NL91 INGB 0653294255

Inloggen
Inschrijven als donateur
Direct een donatie doen

Zelf bepalen waar uw gift naar toe gaat? Help ons met:

Gun onze kinderen wat extra

Gelukkig kunnen wij goede zorg bieden aan de kinderen die bij ons revalideren. Toch zouden wij het fijn vinden om onze kinderen wat extra's te kunnen bieden, om de zorg nog beter te maken. Bijvoorbeeld omdat middelen niet meer vergoed worden uit de WMO. Of om de kinderen blij te maken met een dagje uit. Op dit moment willen wij graag de volgende extra's voor onze kinderen aanschaffen: 

Aangepaste driewielfiets voor peuters

Een fietsje is voor peuters van belang om zich zelfstandig te kunnen verplaatsen en om de wereld buiten te ontdekken. Veelal omdat peuters nog geen andere mogelijkheid hebben om zich te verplaatsen. Ze kunnen vaak (nog) niet lopen. Voor onze poliklinische patientjes uit het 0 tot 4 jarigen team willen we daarom een fietsje aanschaffen om uit te lenen aan de peuters die er op dat moment aan toe zijn. 

 

Dagje uit

Onze klinische revalidanten verblijven een paar weken tot soms wel vele maanden in de kliniek. Even een middag of avond wat anders is dan erg belangrijk. Voor 250 euro kunnen we al een uitstapje organiseren voor een groep revalidanten.