Projecten
|
Resultaten
|
Sponsoren
|
FAQ
|
Legaten
|
Contact
investeren in Roessingh:

< Als bedrijf

Als particulier >

Bankrekeningnummer:

NL91 INGB 0653294255

Inloggen
Inschrijven als donateur
Direct een donatie doen

Zelf bepalen waar uw gift naar toe gaat? Help ons met:

Steun de volwassen revalidant

Revalideren is topsport. Dagelijks zetten de revalidanten zich bij Roessingh in voor een zo goed mogelijk herstel en leren zij omgaan met hun beperkingen. De 3.000 revalidanten die wij jaarlijks behandelen, geven wij graag wat extra's. Op dit moment zoeken wij sponsoren voor de handbike battle.

Handbike battle

De HandbikeBattle is een uitdagende handbikewedstrijd die op 26 juni 2014 wordt gehouden op de adembenemende Kaunertalergletscherstrasse in Tirol, Oostenrijk. (oud-)Revalidanten van negen revalidatiecentra gaan in teams de strijd met elkaar aan. Het betreft een prachtige klim met een start op 1287 meter en finish 20 km verderop op 2150 meter hoogte met stijgingspercentages van boven de 14%.

Alle deelnemers zullen op armkracht deze berg bedwingen!

Centraal hierbij staat: samen overwinnen. Doelstellingen zijn persoonlijk, oa het fysiek en mentaal verleggen van grenzen. Maar ook maatschappelijk, het laten zien dat een sportieve leefstijl ook bij rolstoelgebruikers past.

Om deel te kunnen nemen aan dit fantastische evenement is naast keihard trainen ook veel geld nodig.

Wilt u ons helpen om onze doelen te realiseren?

Sponsormogelijkheden

Als u, naar aanleiding van bovenstaande informatie, de Roessingh Riders financieel wilt ondersteunen, kan dat uiteraard. Elk bedrag is van harte welkom. Wij hebben ook een aantal sponsorpakketten samengesteld. Als tegenprestatie kunnen wij u naamsbekendheid geven. Als hoofdsponsor kunnen wij ook in overleg een tegenprestatie op maat verzorgen.

  • Sponsoring voor € 500,-

Uw bedrijfslogo op elke nieuwsbrief en op onze facebookpagina genoemd worden.

Tevens gedurende1 week uw logo/advertentie via narrow-casting in revalidatiecentrum Roessingh

  • Sponsoring voor € 1500,-

Uw bedrijfslogo op elke nieuwsbrief en op onze facebookpagina genoemd worden.

Uw bedrijfslogo zal door de handbikers op de wedstrijdkleding gedragen worden.

Tevens gedurende 2 weken uw logo/advertentie via narrow-casting in revalidatiecentrum Roessingh

  • Sponsoring voor € 5000,-

Voor dit bedrag bent u hoofdsponsor van de Roessingh Riders!

Uw bedrijfslogo zal op elke nieuwsbrief en op onze facebookpagina genoemd worden.

Uw bedrijfslogo zal door de handbikers op de wedstrijdkleding gedragen worden.

Tevens gedurende 3 weken uw logo/advertentie via narrow-casting in revalidatiecentrum Roessingh, en vermelding op de website van Roessingh.

Daarnaast zal het gehele team (handbikers en begeleiders) zoveel mogelijk uw bedrijfslogo op de kleding dragen. Alles natuurlijk in overleg.

Zoals reeds eerder aangegeven zijn wij ontzettend blij met elke bijdrage. Mocht u ons willen steunen met een kleiner bedrag? Ook deze zijn voor ons team erg belangrijk, want vele kleintjes maken namelijk ook één grote. Helaas zijn wij niet in staat om hier een tegenprestatie voor te leveren. Uiteraard zullen wij wel iedereen (indien gewenst) benoemen in onze nieuwsbrief.

Heeft u interesse in een sponsorpakket, het doneren van een kleiner bedrag of een bijdrage in een andere vorm? Dan kunt u contact opnemen met Bram van Gemeren, fysiotherapeut bij revalidatiecentrum Roessingh b.vangemeren@roessingh.nl of op de knop 'ja ik geef een gift' hiernaast drukken.